Jdi na obsah Jdi na menu
 


V pátek 23. dubna jsme se sešli u tělocvičny 1. ZŠ Sedlčany, abychom si trochu protáhli trochu těla při nějakém sportu. Původně byl sice v plánu přátelák proti studentům gymnázia, kterým jsme měli co oplázet, ti však byli zaneprázdněni, takže jsme si museli najít náhradní program.

Z počátku to vypadalo, že nás moc nebude, navíc chyběl trenér Karel, takže Přemkovi, Kubovi a Davidovi nedalo příliš práce přesvědčit ostatní, aby se místo házené hrál fotbálek. Kapitány byli určeni ŠiMi a Harry. Harry si k sobě zvolil Přemka, Katku, Maldu a Honzu. ŠiMi si vybral Divocha, Davida, Ondru a Pařeza.

Na první pohled se zdálo, že převaha je na straně ŠiMiho týmu. Jak už tak ale bývá zdání klame. Po prvotním oťukávání a zahřívání se, nabrala hra na obrátkách a obě mužstva se začala přetahovat o vedení. Ze začátku vedl ŠiMi a spol., pak zase Harryho tým a tak to šlo stále dokola.

Ke konci si získali mírný náskok Harry a jeho spoluhráči. Hlavní zásluhu na tom měli Malda a Honza. Jejich heroický výkon byl pozoruhodný. Takhle zapálené do hry, obětavé a neúnavné jsem ještě ještě nikdy neviděl. Zatímco Přemek, Katka a Harry pořád odpočívali na střídačce, ti dva lítali po hřišti a nutili soupeře ke školáckým chybám. To nakonec asi rozhodlo. David se chvílemi chytal za hlavu, co jeho spoluhráči dokážou v obraně i útoku zkazit.

Asi ve čtvrt na deset odmítl ŠiMiho tým za remízového stavu hrát už na dva góly, takže Přemek navrhl (rozhodl), že se bude hrát na čas (do 21.30). Harryho družstvo se pak rychle ujalo několikabrankového vedení, které po lítém zavěrečném boji dokázalo uhájit (i když mám pocit, že jen o jednu branku). Nakonec tak papírový outsider dokázal porazit favorita.

Po tréninku proběhla diskuze, jestli se sejdeme o čarodějnicích, zatím to vypadá spíš že ne, ale od toho je diskuze, aby se tam zájemci o trénink domluvili, jestli jich bude dost.

Přátelské utkání proti gymplu by se mělo konat 7.5.

Sportu zdar.

Přemek
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář