Jdi na obsah Jdi na menu
 


Březen do tělocvičny vlezem

5. 3. 2022

První březnový pátek proběhl pravidelný házenkářský trénink. V pátek 4. 3. se krátce před 20. hodinou začalo scházet torzo sedlčanských házenkářů ke svému pravidelnému tréninku. Účastníků bylo celkem 10. Loterie s víčky určila následující teamy.

Žlutí reprezentovali: David, Lucka, Dominik, Jirka a Tomáš

Barevní hráli ve složení: Dvojčata, Junior, Láda a Roman

Od úvodu prvního zápasu šli žlutí do vedení 2:0, které následně prohospodařili. Byla to vina všech hráčů žlutého teamu a výborná kolektivní hra barevných. Barevní výsledek otočili, tuším, až na 10:6. Zásluhou kolektivní hry a neschopnosti žlutých proměnit i vyložené šance takřka do prázdné branky.

Po kratičké přestávce se družstva promíchala. Kapitáni Lucka a Junior si zvolili následující spoluhráče.

Lucka zvolila Davida, Ladu, Tomáše a Dvojče

Junior si zvolil: Dominika, Romana, Dvojče a Jirku

Ve druhém zápase se družstvo Lucky ujalo vedení, které se soupeři až do konce zápasu nepodařilo smazat. I když koncovka byla velmi vyrovnaná a napínavá. Lucka a spol nedokázali vstřelit poslední gól. Tak se družstvo Juniora dotáhlo na remízový stav 9:9. Za družstvo Lucky musel rozhodnout výborně chytající brankář Láda, který upravil konečné skóre na 10:9 pro Lucku a spol.

Nechci hodnotit jednotlivé hráče, ale pár výjimek udělám. Výborný zápas sehrál Junior. Vstřelil několik důležitých branek. Je vidět, že mu opravdu míč nepřekáží. Jedinou jeho kaňkou je fakt, že se nezapojuje do obranné fáze. David předvedl svůj obvyklí standardní výkon. V brance několikrát zbytečně zachyboval, ale snažil se to napravit přihrávkami pro své spoluhráče. Několikrát i dobře zakončil. Pod své možnosti zahrál Dominik. Střelecky se mu příliš nedařilo. I tak několikrát nebezpečně zakončil. Lucka se v úvodu druhého zápasu trápila v koncovce, ale později objevila jak na brankáře soupeře a vstřelila několik důležitých branek. Roman byl především v brance, kde předvedl několik výborných zákroků. Několikrát team opravdu podržel. V útoku to není ono. Lada v útoku byl velmi nebezpečný a i v brance team podržel dobrými zákroky. Tomášovi se v obranně moc nedařilo. V útoku to bylo daleko lepší. Bohužel občas řeší situace velmi zbrkle a moc nepřihrává do vyložených šancí. Jirka podal velmi dobrý výkon v obranné i v útočné fázi. Běhal a nabízel se na přihrávky spoluhráčů. Dvojčata podala obvyklý kvalitní výkon jak v obranně, tak i v útoku. Pořád sice nevím, který je který, tak je nemůžu hodnotit jednotlivě.

Při zápase se objevilo několik nebezpečných šlapáků. Je to škoda, hrajeme to pouze pro radost, tak nechápu, proč do toho někteří lidi zbytečně chodí. Chvilkami je to opravdu o zdraví.

Tento článek vznikal v pátek 4. 3. 2022 v čase 22:15 – 22:45.

S práním příjemně stráveného týdne se loučí

David Jindrák, DiS

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář