Jdi na obsah Jdi na menu
 


Házenkáři hrají i v dubnu

15. 4. 2023

V pátek 14. 4. se sešli sedlčanští házenkáři ke svému pravidelnému tréninku. Krátce po 20. hodině se rozdělili do dvou družstev.

Družstvo žlutých hrálo ve složení: David J., Honza, Lukáš, Láďa a Mbappé

Barevní hráli ve složení: Mischa, Venca, Dvojče a Martin

Zpočátku prvního zápasu byla hra velmi vyrovnaná, ale později se převaha jednoho muže negativně projevovala na výkonu žlutého družstva. I když hráli v neustálé přesilovce, převaha jednoho hráče nebyla vůbec znát. Družstvo žlutých hrálo pod své možnosti.

Pochvalu z družstva žlutých si zaslouží Lukáš, který předvedl v brance vynikající výkon. Několikrát si na něm vylámal zuby i Venca, což velmi těžce nesl. V útoku byl Lukáš taky velmi platný do kombinace se svými spoluhráči. Honza se celý trénink velice snažil. Neustále se nabízel do zakončení. V brance tu a tam taky něco chytil. Po polovině zápasu se zranil, ale je to bojovník a zápas dohrál. Dobrý výkon předvedl i Mbappé. Celý zápas se velmi snažil a nabízel se do kombinace. V útoku byl velmi platným hráčem. Na můj vkus, ale málo nahrával. Což se dá zároveň vytknout všem hráčům ve žlutých dresech. Láďa byl velmi platný v útočení, ale bránění mu opravdu moc nejde. Což velmi těžce nesl hlavně David. Chápu, že ke konci zápasu si poranil koleno, ale mohl říci: „Jsem zraněn, jdu do obrany.“ Velmi často vypouštěl obranné souboje. David na svůj věk předvedl standardní výkon. Hru se snažil spíše řídit a dirigovat. Pro své spoluhráče vymyslel několik vynikajících přihrávek. Občas z toho byla i branka. V brance něco chytil, ale ve většině případů neměl nárok. Dal jedinou branku. Napálil odražený míč do šibenice nebohého Mischi, který nestačil ani zvednout ruce.

Za barevné odehrál velmi dobrý zápas Venca. Pro své spoluhráče vytvořil nespočet šancí. Většinou si z obránců udělal krásný slalom a předložil míč před prázdnou branku, kde už opravdu není těžké zakončit do odkryté branky. Výborně četl hru a sebral nespočet dlouhých přihrávek. Dobrý výkon podal i Mischa. V brance svůj team podržel výbornými zákroky. V útoku byl velmi platným hráčem. Všem spoluhráčům se s ním velmi dobře kombinovalo. Má dobrou střelu. Dvojče se celé utkání velice snažilo. Do střel se moc nehrnul, ale přihrávkami vybízel své spoluhráče k zakončení. V brance se neobjevil. Škoda pro družstvo žlutých. V obraně vybojoval několik míčů. Všem spoluhráčům se s ním dobře kombinovalo. Posledním hodnoceným bude Martin. Martin předvedl nadprůměrný výkon. V brance svůj team několikrát velmi podržel. V útoku si kolikrát z obránci velmi hravě poradil a vybídl spoluhráče k zakončení. Nebál se projít mezi třemi protihráči. V obraně odebral nespočet míčů.

Družstvo barevných vyhrálo zaslouženě, protože lépe kombinovalo a vracelo se do obrany. Žlutý team doplatil na individuální chyby při zakončení. Málo kombinoval a nevracel se. Barevný team se v obraně dokázal zastoupit. Pro mě osobně je důležité si hezky zahrát a udělat si žízeň. Kaňkou na včerejším tréninku je, že se dva hráči zranili. Snad to nebude příliš vážné a zúčastní se následující tréninkových jednotek.

Tento článek vznikal v sobotu v čase 15: 45 až 16:20.

S přáním příjemně stráveného týdne se loučí

                     

                                                                                                          David Josef Antonín Jindrák, DiS

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář