Jdi na obsah Jdi na menu
 


Historicky nejlepší umístění HÁZENKÁŘŮ na Taverny Cupu

25. 6. 2012

V rámci slavností ROSA se jako každoročně konal turnaj v malé kopané zvaný Taverny Cup. Hned na začátku je třeba pochválit pořadatele za skvělou organizaci a dobře zaplacené počasí. 

Turnaje se zúčastnilo celkem 11 týmů. Mezi družstvy složených výhradně z fotbalistů se na trávníku ukázal i náš tým HÁZENKÁŘŮ a METLOŠ-tým, pod taktovkou Buriho. Osud si nepřál, aby tyto tými hrály proti sobě (zřejmě měl strach z anarchie, která by po úvodním hvizdu na hřišti propukla). Házenkář byli ve skupině A, Metalouši ve skupině B. 

Turnaj měl rychlý spád, takže jsme neměli čas fandit METLOUŠŮM. Ti bohužel všechny zápasy prohráli a umístili se tak na posledním 11. místě. Nicméně čest jejich týmu!! Postavili se proti samým fotbalistům, takže asi nečekali lepší výsledek. Není přece důležité vyhrát, ale zúčastnit se ;-) 

To tým HÁZENKÁŘŮ si vedl o poznání lépe. Hned v prvním zápase začal přehrávat celkového vítěze turnaje. Bohužel v samém závěru přišli HÁZENKÁŘI o vedení. 
Ostatní zápasy se nesly v podobném duchu - stabilní výkony obrany, neprostřelitelný golman, šikovný útok. A tak není divu, že se tým HÁZENKÁŘŮ umístil na krásném 6. místě!!!!!! 

GRATULUJEME!!!!!!!!!!

Za tým HÁZENKÁŘŮ nastoupily tyto hvězdy: Katka D. (kapitánka), Jíťa Š. (hrotový útočník), Standa P. (brankářská jednička), Michal H. (náhradní brankář), Jindra P., Petr M., Jan Š. a Jakub D (hráči obrany i útoku). 

Za tým METLOŠŮ nastoupily tyto hvězdy: HuriBuriKuri, Hej-Čus, Metloš, Haevymetloš, Trashmetloš,  Deadmetloš, Gothicmetloš a Metloš not dead. 

Žlutou plaketu za hru fair play získal pro tým HÁZENKÁŘŮ Standa!!! 

 

Sportu zdar, 
přeji vám pěkné léto a bohatého Ježíška!

Kuba D.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

taverny cup

(buri, 14. 7. 2012 1:01)

Zdar,hezký článek,žel autor má špatné info.Tým házenkářů se celkově umístil na 11.místě (0 bodů,skóre 1:29),Metal team na 10.místě (0 bodů,skóre 1:18).Vlastně to vůbec není důležitý,ale pořádek musí být

8. června 2012 - trénink zrušen - ME fotbal

(ŠiMi, 9. 7. 2012 22:54)

na trénink přišli 3 a tak to odpískali. Takže trénink byl zrušen.

dnes neúčast

(Kuba, 29. 6. 2012 16:01)

Ahoj, dnes nedorazim. Z Prahy přijedu mooc pozdě.

super článek

(Přemek, 28. 6. 2012 19:56)

Super článek. Jako bych tam byl s vámi. Blahopřeju ke skvělému výkonu :-). A mimochodem, kdo všechno byl na tréninku 8.června?

Trénik?

(David, 27. 6. 2012 17:39)

Kdopak příjde na poslední trénink v sezoně? Já klidně, Moulas nepříjde. Kdo další se přidá? Pište účast. Jinak Kubo dobrej článek, až na pár nesrovnalostí.

hezké

(Jitka, 27. 6. 2012 8:01)

Krásně jsi to Kubo vystihl:-)