Jdi na obsah Jdi na menu
 


Host z Plzně

17. 3. 2018

I přes problémy s docházkou se sedlčanští házenkáři sešli v pátek 16. 3. 2018 k pravidelnému tréninku. Účastníků bylo celkem 6. A to hlavně díky Pavlovi (host z Plzně), který přivedl bratra Petra, a Čéďovi, kterému se podařilo přesvědčit Romana. Tuto čtveřici doplnil David a Martin.

Krátce po rozcvičení se začalo hrát. První zápas hrál David, Petr a Martin proti Pavlovi, Čéďovi a Romanovi. Hned na začátku matche si družstvo Davida a spol vypracovalo místy až drtivý náskok 6:1, který si do konce utkání udrželo. Většinu akcí řídil Martin, který přesně skoroval. Ovšem po nezjištných přihrávkách Davida  a Petra. Pavlovi a spol se podařilo náskok zmírnit, ale na vítězství v zápase to nebylo. První utkání Pavel prohrál tuším 10:5.

Po krátkém odpočinku se družstva lehce prostřídala. David hrál s Romanem a Petrem. Ve druhém utkání se Pavel zdravě naštval se svými spoluhráči zvítězil. Výborně si rozumněl v útoku hlavně s Čéďou. Tu a tam je doplnil i Martin, který si včera obul střelecké boty a několikrát přesně zacílil do branky soupeře. V tomto utkání postupně začali Davidovi docházet síly. Ke konci zápasu se pro jistotu zabýval spíše defenzivní činnosti. I tak mu to nebylo nic platné. Družstvo Pavla po zásluze zvítězilo. Kolik to už nevím.

Ve třetím zápase spolu nastoupili mladí proti starým. Mladí: Čéďa, Roman a Petr. Staří: David, Pavel a Martin. Věkově asi tak 70 proti 100 letým. Z počátku matche však věk nehrál žádnou roli. Staří si vypracovali mírný náskok, který se soupeři podařilo otočit.  Těsně před koncem zápasu za stavu 9:9 se rozhodlo, že se bude hrát na dvě branky za sebou. Tuto závěrečnou loterii zvládli lépe mladí a zvítězili.

Všechny zápasy se hráli ve vysokém tempu. K vidění byly krásné kombinační akce i velmi nebezpečné střely od všech hráčů. Občas na palubovce i zajiskřilo, ale nebylo to zas tak hrozné.

Příjemným překvapením včerejšího tréninku byla střelecká forma Martina. Jeho průniky se začali podobat Maldově stylu. Když nevíš co s míčem, obejdi jednoho či dva protihráče a skoruj. Pavel, ač prý dlouho nehrál ze svého umění toho moc nezapomenul. Ukázal opět výbornou fyzičku a velmi přesné zakončení. Pro své spoluhráče vypracoval velice snadné branky. Bojovník Čéďa vyhrál spoustu osobních soubojů. Pro své spoluhráče spíše branky připravoval. Většinou brankář Roman se zaskvěl výbornými zákroky. I on však několikrát nebezpečně zakončil. Petr do všech teamů skvěle zapadnul. Vypracoval spoustu šancí pro své spoluhráče. Jako poslední všudybýlek David. Byl u všeho podstatného. Někdy v pozitivním směru, jindy v negativním. I on předvedl dobré kličky, střely, zásahy v bráně. Ale také: ztracené míče, chyby v rozehrávce, atd.

Trénink to byl dobrý. Nikdo se nezranil. Hezky jsme si všichni zahráli a tak by to mělo být i pro příště. Příští trénink se uskuteční 23. 3. 2018. Doufám, že se sejdeme v hojném počtu a hezky si zahrajeme.

Krásný týden všem přeje David Jindrák

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář