Jdi na obsah Jdi na menu
 


Veliká změna

16. 4. 2008

Pojmu-li článek tak trochu jako vyprávění, tak bych začal tím, že jsem dorazil v pátek do tělocvičny jako pátý. Chvíli po mně dorazil i Kuba - celkový počet 6 byl dosti nevyhovující. Ani na fobal (tři na tři přes celou tělocvičnu by jsme asi dlouho nevydrželi), o házené vůbec nemluvě.

I přesto jsme se šli převléknout do sportovního a naběhli do tělocvičny. Kdo čeká, že jsme hráli basket, či jiné sporty ve kterých se nesmyslně běhá za velkým míčem, je na omylu. Vyndali jsme balóny na házenou a došlo na to, co jsem snad ještě se sedlčanskými házenkáři nepoznal - házenkářský trénink.

Po úvodním rozházení, nacvičení všech možných druhů zpracování a přihrávek jsme začali trénovat kombinace. Z počátku jsme tam lítali jako listí ve větru, ale po chvíli jsme se sehráli natoli, že obrana nezvládala nacvičené situace a brankář neustále lovil míče z útrob brány. Poté přišly na řadu střely - z pravého křídla, z levého křídla, ze spojek a trénink jsme uzavřeli házením sedmiček.

Dovoluji si za všechny zúčastněné tvrdit, že nás to moc bavilo a bylo to pro většinu velikým přínosem. To se ovšem přesvědčíte, až se zase všichni sejdeme v dostatečném počtu. Předvedeme vám takové kombinace, že vás z toho bude zrak přecházet:-)

Děkuji všem přítomným na pátečním tréninku za účast!!

Jmenovitě: Karel a Standa (brankáři), Láďa, Malda, Kuba, Kuba

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Veliká změna

(Šimi, 17. 4. 2008 17:10)

To bych vás chtěl vidět. Jen jestli jste si jen nanamlouvali, že vám to jde a příště budete hrát jako obvykle :-). Zítra nejdu, ale příště už bych měl dorazit. Tak se těšte "profesionálové".

možná účast

(david, 16. 4. 2008 21:35)

Ahoj házenkáři. V pátek se možná příjdu ukázat, ale hrát nic nebudu, ani ty kuličky. Jsem tělesně neschopen. S pozdravem David J.