Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jestli si dobře vzpomínám, tak po posledním jarním tréninku, který se uskutečnil v hale GOA, jsme se sešli v dosti hojném počtu na Vyšehradě. Kromě volné zábavy bylo na tématu i soustředění. Pokud se nepletu, na termínu 24.-27.7.2009 se shodla naprostá většina zúčastněných, někteří ještě nevěděli jistě, ale NIKDO NEBYL PROTI.
Termín byl podle mě stanoven dosti předem na to, aby si to KAŽDÝ dokázal včas zařídit a na soustředění jel.
Nedokážu proto pochopit, že 4 dny před začátkem soustředění přemlouváme lidi, aby jeli taky, aby nás jelo alespoň více než 5!!!!
Stále si myslím, že náš kolektiv se skládá z inteligentních lidí.....ale kdy už sakra pochopíte, že házená je kolektivní sport!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????
Jeden fňuká, že chce hrát zápasy, druhý chce jet na turnaj, další chce, aby jsme se každý pátek scházeli v hojném počtu.....ale dokud si to všichni neurovnají v palicích, tak se nesplní přání nikomu. A bude to vypadat tak, jak to vypadá - půjde to pomalu ale jistě do kytek....
Takže jestli máte zájem, aby se házená v Sedlčanech udržela alespoň na takové úrovni jako dosud, tak se nad tím trochu zamyslete, vysvětlete méně chápavým kamarádům,...
Sám za sebe si může rozhodovat šachista, kam pojede - ale v kolektivních sportech se musíte tak trochu přizpůsobit. Nejít na trénink kvůli tomu, že venku prší, zkazí den všem ostatním, které tak debilní výmluva ani nenapadla. Mobil má dnes úplně každý, troufám si říci, že i internet, tak nechápu, proč nejste schopní omlouvat svojí nepřítomnost.
Ale vrátil bych se k soustředění (chápu, že pro někoho to jsou blbé kecy, co tu píšu, ale pomáhá mi to se uklidnit). Na Vyšehradě jsme domluvili termín, vyselo to tady na netu, několik jedinců si to POZNAMENALO DO DIÁŘŮ A OSTATNÍ AKCE RUŠILO!!!!!!
Takže když napíšu, že každý, kdo nedal vůbec vědět, bylo mu to putna, vůbec se nestaral a nezajímal, JE SOBEC, tak nebudu daleko od pravdy. A každý kdo se v tom přirovnání pozná, ať se vůbec nezlobí - teda zlobí, ale akorát tak sám na sebe!! Taková vlastnost totiž do kolektivního sportu prostě nepatří!!!!

No a teď něco ke zmiňovanému nadcházejícímu víkendu:
soustředění se koná v kempu Podskalí (kousek od Klučenic)
termín: pátek 24.7. (odpoledne, podvečer, večer) - neděle 26.7. (odpoledne, podvečer, večer - popřípadě až do pondělí)
co s sebou: sportovní potřeby (tenisové rakety, pálky na pinčes, kuličky, gumu na skákání,...), spacák, stan, kartáček, dobrou náladu, rum,...


A co na závěr?? No přání hojného počtu účastníků na soustřední si nechám až na spánek, kdy si o tom nechám tak akorát zdát.
Mně by jen stačilo, kdyby alespoň do někoho, po přečtení tohoto článku, koplo svědomí a situace se o trošičku zlepšila - jinak vidím budoucnost tohoto oddílu velmi černě!!

 

(nejsmutnější je, že si to přečtou jen ti, kterých se tento článek stejně netýká)


Kuba


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

for Buri

(Katka, 6. 8. 2009 17:52)

Honzo, přišel jsi fakt o hodně :o) Fotbal, nohejbal, volejbal, pinčes atd. Jen co budu mít trochu času, pověsím sem nějaké fotky, abyste nám věřili :o)

reakce

(buri, 3. 8. 2009 20:56)

Zdar,doufám,že se soustředění povedlo.Já svoji účast omluvil,jak Katce (sms),tak osobně,mluviljsem se Standou.Rád bych vyrazil,ale po pěti dvanáctkách od 3 do 3,rachotě doma a koncertování,toho mám fakt dost.Snad to jednou vyjde

Odjezd v sobotu

(ŠiMi, 24. 7. 2009 17:06)

Ahoj, já jedu určitě v sobotu dopo /kolem oběda :-)/, bo v pátek dělam a končim až v sobotu kolem 8:00 v Práglu. Kdo chce vzít ať, zavolá, nebo rovnou napíše, kde ho mam vyzvednout MT: 608 821 921. A musim odjet v neděli v noci, bo v pondělí hlídam dcerku, tak se nezlobte. Jinak s Kubíkem souhlasím a sem pro.

odjezd II

(Katka, 24. 7. 2009 11:53)

Ze Sedl odjíždím dnes v půl deváté večer. Jestli chce někdo svést, nechť mě kontaktuje.

RE: dotaz

(standa, 23. 7. 2009 20:41)

Mě by to bylo vcelku jedno, ale v pátek by mohla být příprava na soustředění v hospodě a v sobotu by soustředění teprve začalo.:-)

dotaz

(Přemek, 23. 7. 2009 12:23)

Měl bych takový námět k diskuzi. K čemu je jet na Podskalí v pátek večer, když stejně nejdůležitější účastníci přijedou až v sobotu ráno? V pátek už si stejně nic nezahrajeme a navíc budeme zbytečně platit ubytování. Nebylo by rovnou lepší, kdybychom jeli všichni najednou v sobotu ráno?

...

(Standa, 22. 7. 2009 22:50)

Zdravím všechny házenkáře.

Potvrzuji účast na soustředění. Jen tak pro infomaci stan beru sebou, teda je psán na 3 osoby, ale podle mě se v něm dá spát tak ve dvou :-D. Mohl bych sebou vzít míč na volejbal a nějaký pálky na stolní tenis. S autem si nejsem jistej jestli pojedu, jinak bych měl odvoz zajištěn. Ještě se domlouvám s Patrikem na jeho účasti, měl by mi dát vědět zítra. Tak doufám jen že vyjde počasí a že se sejdem v honém počtu.

odjezd

(Katka, 22. 7. 2009 21:44)

já mám k dispozici stan pro 3 (já, Klára, Kuba). Šimi asi přiveze v sobotu ještě jeden pro dva.
Co se týče odjezdu: ze Sedl budu vyřážet v pátek asi v 20:30 a budu mít 3 místa volná. Šimi s Maldou pojedou v sobotu dopo (2 místa volná).

Organizace

(Přemek, 22. 7. 2009 20:54)

Ahoj. Možná by to chtělo napsat sem několik informací o kempu. Tak tedy - spí se v kempu ve vlastních stanech a spacákách (napiště prosím, kdo máte k dispozici stan a kolik je v něm ještě volných míst). U kempu je několik hospod a bufetů, kde se dá jíst a pít. Jinak je tu tam i "obchůdek", kde člověk sežene základní potraviny (pečivo, nápoje, paštiky, sýry, jogurty, uzeniny a další pochutiny). Samozřejmostí jsou umývárny (sprcha se platí), toalety a řeka - ta má ovšem v současnosti zhoršenou kvalitu vody. Nedaleko kempu je několik sportovišť - dva stoly na stolní tenis, tři asfaltové tenisové kurty, dva antukové tenisové kurty, asfaltové hřiště na basketbal, asfaltové hřiště na nohejbal, dvě antuková hřiště na volejbal, hřiště na fotbal. Samozřejmě u sportovišť platí: "kdo dřív přijde, ten dřív jede".

Co by tak bylo ještě potřeba k organizaci ... Napište prosím, kdo může vzít auto a kolik má volných míst (to samé platí o stanech). Snad je to vše. Kdyby vás něco dalšího napadlo, nebojte se zeptat.

pumpička

(Přemek, 22. 7. 2009 5:31)

Pumpičku na vyfouknutý míč zajistím.

A kdo tedy nakonec jede? Čekal jsem, jak se to tu bude hemžit potvrzováním účasti, ale asi jsem se spletl :-(.

Pavla už má jiný program, takže nás nepodpoří.

:o)

(Katka, 21. 7. 2009 13:47)

My máme k dispozici auto, stan, BANG i s příslušenstvým, vyfouknutý volejbalový míč, rakety na tenis, pinčes, létající talíř,...
A Pavla by skutečně s námi jet nechtěla? Už máme domluvené i "cizí" slečny, které s námi pojedou a nejsou členkami žádných sportovních klubů!

Alternativní plán

(Přemek, 21. 7. 2009 9:19)

Pokud by náhodou nevyšlo soustředění, tak abychom nezlenivěli, navrhuji uspořádat alespoň cyklovýlet po krásách Sedlčanska (samozřejmě s doprovodným večerním programem).

pálka, míč, BANG!

(Přemek, 21. 7. 2009 8:22)

Ahoj. Konečně někdo našel odvahu napsat rozhořčený příspěvek nad přístupem sedlčanských házenkářů. Snad to zabere.

A kdo tedy nakonec jede? Doufám, že nás bude aspoň osm, ať se dá něco hrát.

Jinak k dispozici mám jednu pálku na pinčes, dva míčky, míč na házenou (ten je ale asi zbytečný), nejspíš míč na fotbal, možná si můžu půjčit nohejbalový míč. Na večer mě snad Pavla vybaví kartama na BANG!. A taky můžu nabídnout jedno místo ve stanu (nehlaste se všichni).

Jak je to vlastně s dopravou? Má někdo k dispozici auto?